Bezpieczne zakupy

Wasze Opinie o Dstreet

DATA: 2022-01-16
Super jakość! Szybka realizacja. Zgodność z opisem. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-16
wszystko super !!!Super kontakt ,milo i przyjemnie !!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-15
Kurtka sliczna ,szybka dostawa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-15
Obsługa na + i pszybka przesyłka

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Bardzo szybka wysyłka, dobra proporcja ceny do jakości

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Zamówiłam spodnie dresowe XS , napewno nie są przylegające jak na zdjęciu . Kupuje rzeczy na xs, xxs. Rozmiar rozmiarowi nie równy. Mimo wszystko jestem zadowolona . Spodnie identyczne jak na zdjeciu bez żadnych mankamentów . ( niewiem czemu tak dużo negatywów) . Ja napewno jeszcze coś zamówię.

źródło: Google

DATA: 2022-01-13
Polecam! Duży wybór i dobre ceny. Wysyłka błyskawiczna, dwa dni po zamówieniu towar był już u mnie. A ramoneska TOP!

źródło: Google

DATA: 2022-01-13
Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Bardzo dobra jakość Jestem bardzo zadowolona

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-12
Dawno juz nie byłam tak zadowolona ze spodni. Bardzo polecam!!

źródło: Google

DATA: 2022-01-12
Wszystko super, bezproblemowo, super kontakt!!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-12
Wszystko zgodne z opisem.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-11
Mają tutaj naprawdę super niepowtarzalen ubrania. Kupuję u nich wszystko dla siebie od sukienek po spodnie. Ubrania dobrej jakości w dobrej cenie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-11
Polecam sklep Dstreet. Duży wybór, nowoczesne wzornictwo i dobre ceny.

źródło: Google

DATA: 2022-01-10
Fajny wybór i super ceny. Błyskawiczna wysyłka.

źródło: Google

DATA: 2022-01-09
Szybka dostawa .Jestem zadowolony polecam.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-09
Piękne ciuszki. Bardzo duży wybór. Dobre ceny. Serdecznie polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-08
Dstreet to zdecydowanie najlepszy sklep odzieżowy!

źródło: Google

DATA: 2022-01-08
Wszystko super

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-08
Szybka przesyłka miły kontakt sklep godny polecenia

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-08
Szybko sprawnie oby tak dalej.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-07
Szybka wysyłka polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Rewelacja w każdej sferze

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Zawsze byłem zadowolony z produktów sprzedawanych w firmie Dstreet

źródło: Google

DATA: 2022-01-06
Serdecznie polecam, bardzo dobra jakość ubrań. Ceny są na odpowiednim poziomie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-06
Najlepszy sklep. Sukienki, które zamówiłam leżą idealnie. Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-01-05
Super produkt i szybka realizacja

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Bardzo dobra obsługa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Wszystko ok ubrania super

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Sweterek naprawdę mega, wrócę po jeszcze jeden w innym kolorze. Myślę, że obsługa okej. Paczka już dwa razy dotarła w ciągu jednego tygodnia. Oby zawsze tak było.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Dobra jakość ubrań za satysfakcjonującą cenę.

źródło: Google

DATA: 2022-01-04
wszystko tak jak w opisie, szybka i bezproblemowa dostawa, polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-04
Jestem bardzo zadowolona z zakupów

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-04
Odzież bardzo dobrej jakości. Rozmiar wpasował się idealnie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-04
Świetna jakość.

źródło: Google

DATA: 2022-01-03
Super sklep z odjazdowymi ubraniami w atrakcyjnych cenach. Kupuję u nich bardzo często. jestem zawsze zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-01-03
Kurtka którą zamówiłam jest zgodna z zamówieniem...rozmiarówka idealna.
Dostawa w ciągu dwóch dni!
Polecam zakupy w Dstreet!

źródło: Google

DATA: 2022-01-02
Dobre jakości tkanin w dobrych cenach. Do tego wiele pięknych ubrań. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-31
Kolejny już raz zakupy w tym sklepie przebiegły bardzo sprawnie. Zamówiony towar pierwsza klasa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-31
Wszystko super polecam serdecznie.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-31
Sweterek naprawdę mega, wrócę po jeszcze jeden w innym kolorze. Myślę, że obsługa okej. Paczka już dwa razy dotarła w ciągu jednego tygodnia. Oby zawsze tak było.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-30
Fajny i ciekawy wybór ciuchów. Najbardziej przyciągnęło moją uwagę szeroki wachlarz cudownych sukienek w fajnych cenach. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-30
Zamówiłam córce bluzę, dwie bluzki z krótkim rękawem i bluzkę z misiem.Wszystko przyszło szybciutko,a materiał- super gatunkowo:).Moja córka bardzo zadowolona.Zakupy uważamy za bardzo udane więc pewnie jeszcze nie raz coś kupimy w państwa sklepie.Pozdrawiamy:)

źródło: Google

DATA: 2021-12-29
Robie juz u nich kolejne zakupy i zawsze wszystko jest super. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2021-12-28
Super szybko i super ciuszki. Dziękuję.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-28
Rewelacyjna jakość ubrań. Bardzo szybka przesyłka, ogromny wybór. Ceny bardzo dobre. Jak dla mnie najlepszy sklep z odzieżą. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-27
A ja jestem zadowolony z zakupów. Mega duży pozytyw za dostawe przed swętami :). Polecam i na pewno jeszcze wrócę!

źródło: Google

DATA: 2021-12-27
Szybką dostawa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-27
Szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-27
Szybka wysyłka i super jakość. Kolor to nie do końca granat, bardziej czarny, ale mimo to jestem zadowolona z zakupów

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Jestem w pełni zadowolona z terminu dostawy i obsługi kurierskiej.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Super ciuszki, szybka wysyłka, polecam :)

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-25
szybka profesjonalna obsługa Polecam !!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Produkt zgodny z metka polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Super ciuchy w niskich cenach polecam bo i jakość doskonała

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Wysyłka szybka, towar zgodny z opisem. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-23
Obsługa na najwyższym poziomie kontakt bardzo pozytywny

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-22
Jestem bardzo zadowolona towar wysyłany bardzo szybko kurtka zgodna z opisem polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-20
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, dokonałem już kilku zakupów i wszystko było ok, ze zwrotami też nie było żadnych problemów, jestem już stałym klientem:)

źródło: Google

DATA: 2021-12-10
Polecam z całego serducha zamówiłam kurtkę jest cudowna ❤️❤️❤️ obsługa rewelacja i nie trzeba długo czekać na dostawę oby tak dalej

źródło: Google

DATA: 2021-12-08
Super sklep. Świetna odbsługa. Szybka dostawa. Nie mam pytań. 5 gwiazdek.

źródło: Google

DATA: 2021-11-28
Z całego serca polecam zamówione spodnie dresowe są super polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-26
Jestem mega zadowolna z rzeczy ktore kupuje od Dstreet wszystko lezy jak ulal i damskie i meskie wygladaja tak jak na zdjeciu po praniu nic sie nie dzieje z nimi. Kontakt rewelacyjny szybko.i na temat. Wysylka rowniez POLECAM

źródło: Google

DATA: 2021-11-24
Zamówiłam kurtkę zimową z misiem szarym w środku. Kurtka przyszła w niecałe 48h ❤️ jest piękna i taka jak na zdjęciu. Polecam serdecznie.

źródło: Google

DATA: 2021-11-22
Sklep z całego serca polecam. Zamówione ciuchy przyszły w deklarowany czas, a ich jakość była cudowna. Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Jest Dobrze!

źródło: Google

DATA: 2021-11-20
Wczoraj przyszła do mniej kurtka zimowa, która zamówiłam, jest idealna. Jedyny minus to taki, że na zdjęciu wydawała się jaśniejsza. Warto także dokładnie sprawdzić tabelę rozmiarów i wybrać rozmiar większy niż się nosi (mówię tu na podstawie kurtki zimowej). Dopiero teraz czytam opinie i jestem w szoku, że tyle negatywnych komentarzy.

źródło: Google

DATA: 2021-11-18
Po niektórych opiniach sama bałam się o moją kurtkę, ale przyszła w ciągu 3 dni a wykonanie i rozmiar są takie jakie być miały. Rewelacja. Dziękuję i polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-16
Zamówiłem dwa bezrękawniki bo chciałem wybrać sobie jeden , ale obydwa tak mi się spodobały ze je zatrzymałem . Wygląd i dopasowanie długości do szerokości po prostu super , a co do ceny to śmiało mogę powiedzieć , że ich okradłem.

źródło: Google

DATA: 2021-11-14
Dzisiaj odebrałam paczkę z kurtką zimową. Po przeczytaniu wielu negatywnych komentarzy trochę się obawiałam jak będzie wyglądała. Na szczęście nie rozczarowałam się. Materiał wydaje się być dobrej jakości. Jest solidnie wykonana. Bardzo przyjemne futerko w środku kurtki. Kolor wydaje się być troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu. Jestem zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2021-11-12
Jestem zadowolony z jakości zamówionych ubrań. Rozmiarówka zgadza się z tą podaną na stronie a cena to kolejna zaleta tego sklepu. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-11
Przyznam że trochę jestem zdziwiony tyloma negatywnymi opiniami .Dziś doszła przesyłka 8 sztuk ,łącznie już ze sklepu zamówilem (czy dla mnie czy dla kuzyna )16 sztuk ubrań i nigdy nie było problemu .Rozmiar się zgadza ,przesyłka szybka,na mailu cały czas info co się dzieje z zamówieniem Oczywiscie trzeba mieć na uwadze że te ubrania nie będą najwyższej jakości ale jak dla mnie w stosunku cena-jakosc 5 /5

źródło: Google

DATA: 2021-11-04
Polecam.Jestem zadowolona z zakupu,kurtka piękny kolor ,rozmiar idealny.Poza tym szybka wysyłka i fachowa, miła obsługa

źródło: Google

DATA: 2021-11-03
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Rozmiar zgodny z tabelą na stronie. Jakość super. Polecam każdemu. ☺️

źródło: Google

DATA: 2021-11-03
Zamówiłam już kilka rzeczy w sklepie Dstreet i jestem zadowolona. Ubrania pasują idealnie, nie są porwane ani rozciągnięte. Cena też jest bardzo przystępna. Dodatkowo przesyłka przyszła bardzo szybko. Naprawdę polecam :-)

źródło: Google

DATA: 2021-11-02
Ogromny plus dla sklepu Dstreet za błyskawiczną wysyłkę produktów, które trafiły w mój gust, a rozmiarówka jest zgodna z tabelą rozmiarów, podaną na stronie sklepu :) spodnie są dopasowane, takie jak na zdjęciach, jak najbardziej polecam i na pewno wrócę na kolejne zakupy :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-26
Płaszczyk przepiękny i idealnie leży.Jestem bardzo zadowolona.Polecam ten butik.

źródło: Google

DATA: 2021-10-26
Sklep godny polecenia. Rozmiarówka ok. Miła obsługa :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-24
Zamówiłam kilka rzeczy z tego sklepu, wcześniej t-shirt, dres męski naprawdę fajna jakość materiału, gruby na meszku. Ostatnio zamówiłam płaszcz zimowy i naprawdę jestem zadowolona z jakości. Wygląda tak samo jak na zdjęciu. Serdecznie polecam ten sklep :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-22
Zamówiłam kilka koszulek z krótkim rękawem męskich oraz 2 pary spodni męskich, Jakość wykonania jest wysoka, wszystko przyszło w przeciągu doby, Ubrania na prawdę wyglądają super, dziwię się, że jest tyle negatywnych komentarzy, zamawiam z tej firmy co najmniej kilka razy w roku i jakość jest ciągle taka sama, czyli dobra. Nie widać żadnych zaciągnięć, nitek czy nawet jakiś brudnych plam. Ja z całego serca polecam ten sklep

źródło: Google

DATA: 2021-10-21
Super sklep, zamówiłam spodnie i przyszły świetne. Jestem bardzo zadowolona i z całego serca polecam❤

źródło: Google

DATA: 2021-10-19
Po negatywnych opiniach obawiałam sie zamówić ale jednak zamowiłam kurtke jeansowa z futerkiem i nie żałuję :) kurteczka jak na zdjęciach, wygodna. Polecam ;)

źródło: Google

DATA: 2021-10-18
Rewelacyjny sklep, robiłam w nim zakupy już wiele razy i za każdym razem byłam zachwycona. Jeszcze nie raz będę wracała do tego sklepu. Ubrania modne, świetnie się prezentują i wykonane z przyjemnych w dotyku materiałów. POLECAM!!! A i obsługa klienta na najwyższym poziomie, świetny kontakt!

źródło: Google

DATA: 2021-10-15
Polecam ! Będę zamawiać kurteczkę dobry i szybki kontakt co do dostępu towaru kiedy będzie :) więc obsługa wielki plus ! Do tego również kod rabatowy ! Więc jak najbardziej polecam !!! :):)

źródło: Google

DATA: 2021-10-12
Zamówiłam kurtkę jeansową i t-shirt. Wszystko super. Rozmiar zgodny z podanym w tabeli. Szybka przesyłka. Polecam :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-10
Polecam, przemiły kontakt, expresowa realizacja! Jestem mega zadowolona, na pewno jeszcze skorzystam ❤️

źródło: Google

DATA: 2021-10-07
Super sklep ! Piękne ubrania! :) spodnie jakie zakupiłam są z super materiału. Idealnie dopasowują się i podkreślają sylwetkę :) z miłą chęcią jeszcze raz wpadnę na stronkę i zakupie coś dla siebie :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-05
Zamowilam kilka rzeczy i jestem zadowolona. Rzeczy ladnie leza. Rozmiarówka się zgadza. Ubrania ladnie zapakowane. Myślę że jeszcze nie raz coś zamowie.

źródło: Google

DATA: 2021-09-29
Trzy razy robiłam tu zakupy. Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z zakupionych ciuchów dwie kurtki i spodnie nadal po wielu praniach są w bardzo dobrym stanie .

źródło: Google

pixel