Bezpieczne zakupy

Wasze Opinie o Dstreet

DATA: 2022-07-08
Jestem zadowolona z zakupu,super koszula rozmiar odpowiedni,spodnie,bardzo dobry materiał,polecam

źródło: Google

DATA: 2022-07-01
Bardzo polecam spodnie z dstreet Paint Rozmiar trafiony pasują idealnie,Jakość bardzo dobra obsługa idealna :) ,moja wygrana doszła bardzo szybko Super Sklep Bardzo Polecam ️:) :) ❤️

źródło: Google

DATA: 2022-06-24
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kurtka ma bardzo ładny kolor. Porządnie uszyta. Super fason i rozmiar właściwy. Bardzo poleca. Urszula

źródło: Google

DATA: 2022-06-17
Super szybką dostawą. Ciuszki piękne żywe kolory.

źródło: Google

DATA: 2022-06-17
Miałam obawy, robiąc pierwszy raz zakupy w tym sklepie, ponieważ przeczytałam wiele negatywnych opinii. Gdy otrzymałam swoje zamówienie, okazało się, że wszystko jest super. Kupiłam dwa dresy w różnych kolorach. Ubrania idealnie na mnie pasują i są dobrze wykonane. Noszę rozmiar S a zamówiłam L. Trzeba patrzeć na tabelę rozmiarów, która jest przy produkcie. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-06-10
Ubrania bardzo dobrej jakości w przystępnych cenach. Proces realizacji i wysyłki zamówienia expresowy. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-06-10
polecam sklep super produkty idealna obsługa klienta

źródło: Google

DATA: 2022-06-08
Super sklep - polecam !

źródło: Google

DATA: 2022-06-08
Przystępne ceny, szybka dostawa, wysoka jakość, wszystko zgodne z wyglądem na zdjęciach. Jedynie rozmiarówki można się "czepiać" ponieważ ten sam rozmiar koszulki ze100% bawełny a z materiału mieszanego 50/50% troszeczkę się różnią.

źródło: Google

DATA: 2022-06-07
Świetny sklep z extra ubraniami ,najbardziej urzekły Mnie przepiękne sukienki od Dstreet❤️Obsługa pełen profesjonalizm :)

źródło: Google

DATA: 2022-06-07
Bardzo fajny sklep. Dobra jakość za przystępną cenę. Dostawa bez zarzutu. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-06-06
Ciuchy dobrej jakości, przy zamówieniu 10 produktów, 3 odesłałem. Pierwszy raz robiłem zakupy na tej stronie, zapewne nie będzie to ostatni raz - mam już upatrzoną kolejną paczkę ciuchów, która musi trochę poczekać. Polecam serdecznie.

źródło: Google

DATA: 2022-06-05
Wygrałam w konkursie piękną sukienkę, w kolorze podróży róż,jest przepiękna,dziękuję bardzo firmie Dstreet za wylosowanie mnie w konkursie,za szybką wysyłkę, polecam ❤️❤️❤️

źródło: Google

DATA: 2022-06-04
W końcu jakieś fajne spodnie dla długiego patyka, kupowane przez internet Szybka wysleczka Jak dla mnie bombowo

źródło: Google

DATA: 2022-06-03
Świetna bluza.Gatunek dobry,kolory intensywne,piękne.To już moja trzecia bluza i pewnie nie ostatnia.Warta tej przyzwoitej ceny.Jestem bardzo zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-06-02
Ekspresowa przesyłka, rzeczy przyszły dokładnie takie jak na zdjęciu. Bardzo dobra jakość i wykonanie. Serdecznie polecam!!!

źródło: Google

DATA: 2022-05-30
Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu Super kamizelka polecam

źródło: Google

DATA: 2022-05-27
Wspaniały kontakt, towar niedrogi a świetny i godny polecenia.

źródło: Google

DATA: 2022-05-26
Polecam! Ubrania bardzo ładne , wygodne . Rozmiar zawsze się zgadza . :)

źródło: Google

DATA: 2022-05-25
Polecam serdecznie ❤️ Bluzeczki świetnej jakości, materiał przyjemnym w noszeniu, fajne wykończenie rękawków. Jestem mega zadowolona. Kontakt z Butikiem miły i na wysokim poziomie ❤️

źródło: Google

DATA: 2022-05-24
Super sklep szybką dostawą piekne ciuszki polecam :)

źródło: Google

DATA: 2022-05-08
Pierwszy raz zrobiłem zakupy, koszulki, materiał fajny, wymiary zgodne, bez problemów obsługowych :)

źródło: Google

DATA: 2022-05-07
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

źródło: Google

DATA: 2022-05-06
Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-05-05
Zamawiam z tego sklepu już od dłuższego czasu i nigdy nie zawiodłam się. ☺️ Ubrania w przestępnych cenach, dobrej jakości - po kilku praniach nic nie dzieje się, modne, duży wybór rozmarówki. Zapakowane bardzo starannie, co bardzo mnie cieszy. Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybciutko odpowiadają na każde wątpliwości i co najważniejsze szybka wysyłka! Wrócę tutaj na pewno! Polecam!!

źródło: Google

DATA: 2022-05-04
sklep o.k szybka wysyłka

źródło: Google

DATA: 2022-05-03
Jak zwykle wszystko ok. Zdecydowanie polecam

źródło: Google

DATA: 2022-05-02
Ciuchy, które warto zakupić. Spoko jakość.

źródło: Google

DATA: 2022-05-01
Tutaj zawsze dostanie się super modne ciuchy

źródło: Google

DATA: 2022-04-30
Super wybór w dobrych cenach, polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-04-30
Super bluzki, spodnie, sukienki, buty w dobrej cenie.

źródło: Google

DATA: 2022-04-30
Świetne produkty i cały proces zakupów i dostawy przebiegł szybko i profesjonalnie

źródło: Google

DATA: 2022-04-29
Sklep posiada w ofercie super odzież męską, eleganckie bluzy z kapturem. Mój mąż bardzo zadowolony z zakupów.

źródło: Google

DATA: 2022-04-29
Kurteczka super .Jakość też .

źródło: Google

DATA: 2022-04-28
Butik jest świetny, duży wybór i jakość ekstra. Mam bluzę i jestem zadowolna jakość bardzo dobra i cena Idealna. Teraz spodnie przyszły i są identyczne jak na zdjeciu. Wysyłka szybką kontakt bez problemu jak najbardziej polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-04-28
Bardzo szybka realizacja, ciuchy dobrej jakość, rozmiary również ok.

źródło: Google

DATA: 2022-04-27
Ubieram siebie i męża w tym sklepie. Mają naprawdę piękne i modne ciuchy.

źródło: Google

DATA: 2022-04-26
Bardzo szeroki wybór asortymentu. Świetna jakość w dobrych cenach i przemiła obsługa! Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-25
Pierwszy raz coś zamówiłam z tej strony. Są to dwie bluzy, wydają się być fajnej jakości. Co prawda jeszcze nie noszone ale mam nadzieję, że się dobrze sprawdzą w noszeniu jak i praniu i jakość się nie zmieni. Na stronie jest tak duży wybór, że to na pewno nie moje jedyne zamówienie :) Co do złożenia zamówienia jak i realizacji, bardzo sprawnie i szybko dostarczone. Kontakt również łatwy. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-04-25
Szeroki wybór asortymentu. Piękne sweterki w ślicznych kolorach. Ekspresowa wysyłka. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-24
Zamawiałam pierwszy raz . Szybka dostawa super spodnie. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-23
Naprawdę za jakość ubrań, które oferują należy im się ogromna pochwała.

źródło: Google

DATA: 2022-04-22
Najlepszy sklep internetowy. Zawsze szybko paczki przychodzą. Jakość ubrań pierwsza klasa. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-22
Kamizelka jak na zdjęciu bardzo ładna. Rozmiar był niestety za duży. Bardzo łatwo można dokonać zwrotu. Pieniądze na koncie w tydzień. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-04-21
Super sklep. Ubrania są świetne, jakość na najwyższym poziomie. Jestem stałą klientka. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-20
Jakość w jak najlepszym porządku, cena bardzo konkurencyjna. Sama już mam niezła kolekcje ubrań z tego sklepu. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-19
Polecam zakupy w sklepie. Kurtka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu, jakościowo dobrze wykonana. Rozmiar zgodny z tabelą. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa

źródło: Google

DATA: 2022-04-18
Zależy mi na jakości ubrań, które noszę. W tym sklepie otrzymałam tą jakość w niewielkiej cenie

źródło: Google

DATA: 2022-04-17
Polecam ten sklep

źródło: Google

DATA: 2022-04-16
Moim zdaniem oferują naprawdę świetną jakość ubrań

źródło: Google

DATA: 2022-04-16
POLECAM oferta bardzo fajna, zakupiłem marynarkę ze stójką i koszulę, jakość bardzo dobra, przesyłka dwa dni robocze

źródło: Google

DATA: 2022-04-15
Dobrej jakości ubrania, które są dodatkowo naprawde ŁADNE! Szybka dostawa oraz 14-dniowe prawo do zwrotu.

źródło: Google

DATA: 2022-04-14
Uwielbiam bawić się modą. Tym bardziej cieszę się że "odkryłam " ten sklep. Mega duży wybór, przepiękne sukienki. Jestem zachwycona

źródło: Google

DATA: 2022-04-12
Super jakość materiałów i przemiła obsługa!

źródło: Google

DATA: 2022-04-11
Super sklep z ekspresową wysyłką

źródło: Google

DATA: 2022-04-10
Duży wybór ciuchów i dobra jakość. Zawsze szybka przesyła i wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-04-10
Jakość ubrań mnie naprawdę zachwyciła

źródło: Google

DATA: 2022-04-09
Po komentarzach byłam nie pewna co do mnie przyjdzie :D ale przyszły 2 super komplety dresowe Polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-04-08
Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości! Naprawdę polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-04-08
Serdecznie polecam. Zamówiłam kilka ubrań z tego sklepu i jestem pod ogromnym wrażeniem oferowanej jakości.

źródło: Google

DATA: 2022-04-07
Mega zadowolenie,kurteczka śliczna. Polecam!!!

źródło: Google

DATA: 2022-04-07
Bardzo dobra jakość materiałów i fajne ceny, często tam kupuje.

źródło: Google

DATA: 2022-04-05
Uwielbiam ten zestaw! Body jest rewelacyjne! Idealnie dopasowuje się do sylwetki Obsługa jest the jest! W ogóle najlepszy sklep na świecie! O każdej porze nawet w weekendy zawsze są do usług klienta… oczywiscie w miarę możliwości Czy to na instagramie czy na Facebooku służą pomocą i doradzą przy wyborze produktu i rozmiaru Dziękuje! ❤️❤️❤️

źródło: Google

DATA: 2022-04-04
Ciuchy pierwsza klasa. Każdy tutaj dostanie coś dla siebie.

źródło: Google

DATA: 2022-04-03
Mam z tego sklepu troszkę ubrań i uwielbiam je. Jakość jest proporcjonalna do ceny a ubrania są bardzo wygodne. Szczególnie zakochałam się w tych spodniach! Nie mam niemiłych doświadczeń z Dstreet, więc jak najbardziej polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-04-03
Jakość jak i obsługa bardzo na plus. Zamówienie było bardzo szybko u mnie, stały kontakt ze sklepem, paczka dobrze zabezpieczona i zapakowana. A produkty, w tym kurtki dla mnie i męża idealne. Trafiony rozmiar, fajna, niska cena, doskonała jakość i produkty idealne, takie jak na fotkach na stronie internetowej. Obsługa, kontakt mailowy bardzo miła, wszystko sprawnie. Bardzo polecam, do tego duży wybór modeli, kolorów, codziennie jakieś nowości w trendach. Jestem na tak i napewno złożę kolejne zamówienie. Ach i zapomniałam, często fajne promocje. Lubię takie strzały w 10.

źródło: Google

DATA: 2022-04-03
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiłam kurtkę, sukienkę i buty wszystko przyszło idealne i wyglada dokładnie jak na zdjęciach. Szybka dostawa i łatwy kontakt ze sklepem to duży atut. Ubrania są bardzo ładnie zapakowane, a w sklepie duży wybór produktów.

źródło: Google

DATA: 2022-04-02
Przyszła mi dziś piękna kurteczka. Jestem bardzo zadowolona z niej ! jest taka jak na zdjęciu wygodna i w bardzo dobrej jakości !

źródło: Google

DATA: 2022-04-02
Zależy mi zawsze na jakości ubrań które nosze, tutaj otrzymałam fantastyczną jakość w super cenie.

źródło: Google

DATA: 2022-04-01
W tym sklepie zawsze dostanę coś na męża i dla siebie w super cenie.

źródło: Google

DATA: 2022-03-31
Jestem zadowolona!! Świetna jakość jeansów, bardzo przyjemny elastyczny materiał na pewno to nie moje ostatnie spodnie z tego sklepu

źródło: Google

DATA: 2022-03-31
To mój kolejny zakup w tym sklepie. Zdecydowanie polecam sklep. Jakość kupowanych produktów jest wysoka , za przyzwoitą cenę.

źródło: Google

DATA: 2022-03-30
Uwielbiam ciuchy z dstreet. Już kilka razy zamawiałam i nigdy nie było problemów . Zawsze szybka wysyłka, miła i profesjonalna obsługa , ciuchy fajne jakościowo ,rozmiarowka zawsze zgodna z wymiarami z tabeli ,a co najważniejsze za naprawdę małe pieniądze można się obkupić w super ciuchy. Na pierwszym zdjęciu akurat w jednej z wielu bluz ,na drugim cudowną kurtkę w której przechodziłam całą zimę a pod nią miałam tylko koszulkę na długi rękaw więc jest mega ciepła i cudownie się prezentuje , a na trzecim zdjęciu również mega kurtka od Dstreet w której chodzę w jesień i teraz na codzień. Polecam napewno jeszcze nie raz zamówię.

źródło: Google

DATA: 2022-03-29
Robie w tym sklepie zakupy raz na jakiś czas. Nie zawiodłam się na jakości ubrań, co jest dla mnie najważniejsze.

źródło: Google

DATA: 2022-03-28
Zamówiłam w tym sklepie dres i Body i jestem Mega zadowolona na pewno jeszcze coś zamówię polecam ten butik z całego serca!

źródło: Google

DATA: 2022-03-28
Super, jestem bardzo zadowolona, dostawa na następny dzień po zamówieniu, a kurteczka idealna jak na zdjęciu

źródło: Google

DATA: 2022-03-27
Jak dla mnie jakość ubrań zdecydowanie wysoka. A dla mnie jakość idzie na pierwszym miejscu.

źródło: Google

DATA: 2022-03-26
Super sklep. Mają naprawdę fajne ubrania w rozsądnych cenach.

źródło: Google

DATA: 2022-03-25
Kolejne zakupy i pełne zadowolenie, dziękuję i pozdrawiam

źródło: Google

DATA: 2022-03-24
Kamizelka świetnie leży, szybka wysyłka, dziękuję jestem zachwycona.

źródło: Google

DATA: 2022-03-23
To moje pierwsze zakupy w Dstreet. Z powodu różnych opinii długo się zastanawiałam nad zakupem w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona i nie żałuję. Zamówiłam kamizelkę beżową. Rozmiar zgodny z tabelą. Kamizelka dobrej jakości. Zamówiłam jeszcze kamizelkę w kolorze czarnym. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-03-22
Piękne kobiece ubrania w doskonałej jakości!.

źródło: Google

DATA: 2022-03-21
Szybko dostarczone zamówienie. Towar zgodny z zamówieniem jestem bardzo zadowolony.

źródło: Google

DATA: 2022-03-21
Super ciuchy. Eleganckie i naprawdę fajnie się prezentują.

źródło: Google

DATA: 2022-03-20
Nie rozumiem negatywnych komentarzy. Kupiłam dwie kurtki, kamizelki, buty i wszystkie te rzeczy są świetne. Gatunkowo, wizualnie i cenowo. Owszem jedną rzecz zwróciłam ale cały proces szybko i sprawnie. Zwrot wynikał tylko i wyłacznie z tego, ze kamizelka była piękna ale myślałam, ze bedzie cieńsza * a była z tych grubszych. Mimo to piękna. Polecam serdecznie zakupy, tym bardziej,że jak komuś nie pasuje to moze rzecz zwrócić bądź zareklamować. Ja z pewnością wrócę tu na zakupy.

źródło: Google

DATA: 2022-03-19
Super sklep. Mają naprawdę rewelacyjne ciuchy w przystępnych cenach

źródło: Google

DATA: 2022-03-18
Świetny sklep odzieżowy. Dobry, wysokiej jakości materiał. Jestem zadowolona z dokonanych zakupów.

źródło: Google

DATA: 2022-03-17
To moje pierwsze zakupy w Dstreet. Z powodu różnych opinii długo się zastanawiałam nad zakupem w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona i nie żałuję. Zamówiłam kamizelkę beżową. Rozmiar zgodny z tabelą. Kamizelka dobrej jakości. Zamówiłam jeszcze kamizelkę w kolorze czarnym. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-03-17
Produkty świetniej jakość, polecam

źródło: Google

DATA: 2022-03-16
Płaszczyk, który zamówiłam jest bardzo ładny, porządnie wykonany. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

źródło: Google

DATA: 2022-03-15
Kupiłam ostatnio u nich super sukienkę! Jestem naprawdę zadowolona!

źródło: Google

DATA: 2022-03-14
Wszystko super, polecam z czystym sumieniem, świetna katana, idealnie leży polecam

źródło: Google

DATA: 2022-03-13
Jestem bardzo zadowolona z towaru jaki zakupiłam, dostawa bardzo szybka, zwrot czesciowego zakupionego towaru (spowodowany złymi wymiarami z mojej winy) i zwrot pieniedzy rowniez bardzo szybki.i

źródło: Google

DATA: 2022-03-12
Ubrania są nie tylko ładne, ale też wytrzymałe, nie spierają się szybko. Jestem zadowolona z zakupów.

źródło: Google

DATA: 2022-03-11
Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupów w tym miejscu. Zależy mi na jakości ubrań, które nosze a w tym miejscu to otrzymałam.

źródło: Google

DATA: 2022-03-10
Bardzo dobra jakość ubrań. Jestem pod dużym wrażeniem. W dodatku ceny są na dobrym poziomie.

źródło: Google

DATA: 2022-03-09
Paczka dotarła bardzo szybko, jakość kamizelki puchowej bardzo dobra. To napewno nie będą ostatnie moje zakupy w tym sklepie

źródło: Google

DATA: 2022-03-08
2022-03-08Sklep z całego serca polecam. Długo zastanawiałem się nad zakupem w tym sklepie poprzez dużo różnych opinii ale w końcu się przekonałem i nie żałuję! Zamówione ciuchy przyszły w deklarowany czas, a ich jakość jest cudowna. Do dobru rozmiaru użyłem tabeli podanej na stronie i dobrze że z niej skorzystałem bo wynikało z niej że muszę wybrać rozmiar większy niż zazwyczaj. Na cale szczęście wymiary z tabeli odpowiadają rzeczywistości i nie musiałem zwracać. Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Jest Dobrze!

źródło: Google

DATA: 2022-03-07
Trafiłam na świetną wyprzedaż. Normalnie ciuchy ekstra. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-24
Paczka dotarła bardzo szybko, jakość kamizelki puchowej bardzo dobra. To napewno nie będą ostatnie moje zakupy w tym sklepie

źródło: Google

DATA: 2022-02-24
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Szybko i sprawnie :) Zakupy w tym sklepie to przyjemność, bo mają asortyment bardzo ciekawy i w przystępnych cenach

źródło: Google

DATA: 2022-02-24
Strona pierwsza klasa. Mam wrażenie, że to najlepszy sklep internetowy na jaki trafiłam z mężem, w którym możemy się wspólnie ubrać na każdą porę roku. Polecamy i to bardzo.

źródło: Google

DATA: 2022-02-23
Przesyłka szybka i dobrze zapakowana. Ceny są ok. Jakość nie budzi zastrzeżeń. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-23
Szyk i elegancja. Ubrania najwyższej klasy. Stawiacie poprzeczkę bardzo wysoko jeżeli chodzi o zakupy internetowe.

źródło: Google

DATA: 2022-02-22
Polecam!!!!

źródło: Google

DATA: 2022-02-22
Super kontakt

źródło: Google

DATA: 2022-02-21
Chyba najlepszy sklep internetowy z kurtkami jaki znam. Do wyboru do koloru na każdą okazję, bardzo dobrze wykonane jakościowo.

źródło: Google

DATA: 2022-02-21
Polecam jak najbardziej, bardzo dobra odzież gatunkowo oraz szybka wysyłka. Nawet po kilku praniach ubrania nie tracą na jakości.

źródło: Google

DATA: 2022-02-20
Jakość bardzo mnie mile zaskoczyła. Po kilku praniach z ubraniami się kompletnie nic nie dzieje. Serdecznie polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-19
Fajne jakość i dobre ceny. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-02-17
Super ciuchy za dobra cenę. Polecam ten sklep, każdy tu znajdzie coś dla siebie.

źródło: Google

DATA: 2022-02-16
Doskonała jakość, ceny dobre, przesyłka szybka i pancernie zapakowana. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-15
Sklep, w którym ubieram się wspólnie z narzeczonym. Jesteśmy zachwyceni jakością ubrań a zarazem tym, że są uniwersalne. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecamy

źródło: Google

DATA: 2022-02-15
Ogromny wybór odzieży w super cenach. Jakość pierwsza klasa. Paczka bardzo szybko doszła. Serdecznie polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-14
Super ciuszki oraz bardzo miły i sprawny kontakt. Wysyłka zawsze na czas oraz dodatkowym plusem jest to, że jest darmowa. Na pewno to nie mój ostatni zakup u Was.

źródło: Google

DATA: 2022-02-13
Jakość ubrań jest rewelacyjna!! Najmocniej polecam:)

źródło: Google

DATA: 2022-02-12
Nie wiem jak to robicie, ale macie ubrania idealnie wpasowujące się w mój gust!! Dodatkowo co nie zamówię, to zawsze w odpowiednim rozmiarze, magia!! Kupiłabym wszystko!!

źródło: Google

DATA: 2022-02-12
Super sklep odzieżowy. Najlepszy w okolicy. Mają najlepsze ubrania, świetna jakość, niepowtarzalne

źródło: Google

DATA: 2022-02-12
Zawsze gdy wejdę do Was na stronkę, to znajdę coś ciekawego i kupię! Całe szczęście, że macie też dział męski, bo wtedy gdy przychodzi paczka do domu (a od Was przychodzi najczęściej!), łatwiej jest mi się wytłumaczyć przed mężem z zakupów, jeżeli w paczce jest też coś dla niego.

źródło: Google

DATA: 2022-02-12
Świetny kontakt i szybka dostawa polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-12
Ponadczasowe, wyróżniające się rzeczy. Gdy przeglądam waszą stronę, to mam olbrzymi problem co wybrać z ograniczonym budżetem, bo wszystko jest piękne. Kilka dni temu przyszedł płaszcz, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

źródło: Google

DATA: 2022-02-11
jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. zamawiałam już kilkakrotnie. ceny są dość niskie, jakość bardzo dobra. jeśli chodzi o rozmiary, to trzeba weryfikować z podaną tabelą rozmiarów, bo rozmiar rozmiarowi nierówny, w przypadku zwrotu części zamówienia, nie było problemów z odzyskaniem płatności. na pewno jeszcze nie raz zrobię tam zakupy

źródło: Google

DATA: 2022-02-11
Dużo sukienkę w dobrych cenach. Ogromna rozpiętość rozmiarów, zarówno panie plus size, jak i chudzinki znajdą tu coś dla siebie.

źródło: Google

DATA: 2022-02-10
Bardzo duży wybór fajnych i nietuzinkowych rzeczy, w zasadzie na każdą okazję. Strona bardzo przejrzysta oraz szybka wysyłka, na pewno jeszcze tu zajrzę.

źródło: Google

DATA: 2022-02-10
Polecam! Dobre ceny, fachowa i miła obsługa.

źródło: Google

DATA: 2022-02-09
Szybka wysyłka. Dobra jakość, duży wybór, super ceny.

źródło: Google

DATA: 2022-02-08
Polecam! Dobre ceny, fachowa i miła obsługa.

źródło: Google

DATA: 2022-02-08
Przypadkowo tu trafiłem i byłem mocno zaskoczony, że jest sklep z tak dużym wyborem online, o którym jeszcze nie słyszałem. Spodnie bardzo dobrej jakości, niektóre trafiłem jeszcze w wyprzedaży. Szybka wysyłka. Polecam

źródło: Google

DATA: 2022-02-08
Wysokiej jakości ubrania w atrakcyjnych cenach. Ciuchy sa nie tylko ładne, ale też wykonane z dobrych tkanin.

źródło: Google

DATA: 2022-02-07
Świetny sklep z dużym asortymentem. Jakość produktów stoi na naprawdę wysokim poziomie. Można znaleźć fajne perełki, w bardzo dobrej cenie. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-06
Jestem bardzo zadowolona z jakości tych ubrań. Wyprane już kilkakrotnie a wyglądają jak świeżo kupione.

źródło: Google

DATA: 2022-02-06
Jestem zadowolona zakupu kamizelki damskie i bluzy są super polecam ten sklep ,w moim przypadku było to za pobraniem więc przesyłka powinna być za darmo przy takiej kwocie.

źródło: Google

DATA: 2022-02-06
Ekspresowa realizacja mojego zamówienia. Koszule i kurtka przyszły bardzo szybko, w dodatku ze świetnego materiału. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-06
Jestem bardzo zadowolona z jakości tych ubrań. Wyprane kilka razy a wyglądają jak nowe.

źródło: Google

DATA: 2022-02-05
Najlepszy internetowy sklep odzieżowy. Wszystko w jednym miejscu dla mnie i męża, ładna i intuicyjna strona, szybka wysyłka. Polecamy

źródło: Google

DATA: 2022-02-04
Świetnej jakości ubrania w dobrych cenach. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-04
Kapitalny sklep z jeszcze lepszymi ciuchami! Za każdym razem jesteśmy zadowoleni. Bardzo szybka wysyłka, do tego bezproblemowa wymiana w przypadku zamówienia złego rozmiaru. Polecamy!!

źródło: Google

DATA: 2022-02-03
Sklep najlepszy jaki może być. Maja tutaj naprawdę cudne ubrania, takich nie ma nikt. Kupiłam u nich 3 sukienki. Które są mega wystrzałowe. Każdy pyta skąd je mam.

źródło: Google

DATA: 2022-02-03
Kapitalne męskie obuwie! Kupiłam tu już narzeczonemu dwie pary i z tego co mówi, są bardzo wygodne trwałe i wyglądają super! Polecamy!

źródło: Google

DATA: 2022-02-02
wszystko jak najbardziej w porządku

źródło: Google

DATA: 2022-02-02
Polecam, szybka wysyłka, spodnie zgodne z rozmiarem i takie jak na zdjęciach

źródło: Google

DATA: 2022-02-02
Mój ulubiony sklep , serdecznie polecam .

źródło: Google

DATA: 2022-02-02
Mają dużo ciuchów i co najlepsze w bardzo dobrych cenach. Regularnie robię tu zakupy i za każdym razem jestem zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-02-01
kurtka jest rewelacyjna. bardzo mi się podoba :))

źródło: Google

DATA: 2022-02-01
Szczerze polecam, duży wybór ubrań w bardzo atrakcyjnych cenach. Poza tym dobra jakość

źródło: Google

DATA: 2022-01-30
Duża ilość ubrań w super cenach, polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-29
Duży asortyment, jest w czym wybierać. Polecam. (Translated by Google) A large assortment, there is plenty to choose from. I recommend.

źródło: Google

DATA: 2022-01-29
Jak zwykle bardzo udane zakupy.

źródło: Google

DATA: 2022-01-29
Naprawdę fajne miejsce o bardzo dużym wyborze ciuchów. Jakość warta ceny, jeszcze się nie zawiodłam. Błyskawiczna wysyłka.

źródło: Google

DATA: 2022-01-28
Doskonały wybór asortymentu w bardzo niskich cenach. Solidna jakość i szybka wysyłka.

źródło: Google

DATA: 2022-01-28
Polecam jak najbardziej! Intuicyjna strona internetowa, gdzie szybko i sprawnie znajdę to, co potrzebuję. Ubrania jak najbardziej OK, a przy tym naprawdę ekspresowa wysyłka.

źródło: Google

DATA: 2022-01-27
Najmocniej polecam. Miejsce, gdzie zawsze coś się znajdzie ładnego. Ceny również są bardzo dobre.

źródło: Google

DATA: 2022-01-27
Bardzo trafione zakupy. A sukienka Brianna jest po prostu obłędna, czuje się w niej kapitalnie. To były pierwsze, ale nie ostatnie moje zakupy na dstreet.

źródło: Google

DATA: 2022-01-26
MEGA ZADOWOLENIE !!!!! UBRANIA SUPER , WYSYŁKA ODRAZU POLECAM !!!!!!

źródło: Google

DATA: 2022-01-26
Bardzo polecam. Można tutaj kupić naprawdę ładne ubrania. Ceny są korzystne.

źródło: Google

DATA: 2022-01-26
Ten sklep pokazuje, że nie trzeba wychodzić z domu, aby ubrać się ładnie w zasadzie na każdą okazję. Jestem porażona tym, jak sprawnie to wszystko działa. Szybka wysyłka, w przypadku zwrotów lub wymian kontakt jest konkretny i bezproblemowy. A i ubrania przepiękne!

źródło: Google

DATA: 2022-01-26
Zamówiłam kurtkę i bluzę jestem bardzo zadowolona będę częściej zamawiać.

źródło: Google

DATA: 2022-01-25
Super wybór i ceny. Można trafić na mega wyprzedaże. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-25
Kupiłem żonie kombinezon w dstreet na urodziny, natomiast nie trafiłem z rozmiarem. Wymiana odbyła się błyskawicznie i bezproblemowo. Świetne podejście do klienta. Polecam, a żona zachwycona.

źródło: Google

DATA: 2022-01-24
Piękne ubrania i ogromny wybór różnych fasonów. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-24
Dobra jakość i szybka dostawa. Sukienki pasują idealnie. Darmowa i szybka wysyłka, paczkę odebrałam po dwóch dniach od zamówienia. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-23
Super

źródło: Google

DATA: 2022-01-23
Tutaj zawszę dostaję ubrania na siebie. Mają masę niepowtarzalnych ubrań, zupełnie innych niz w sieciówkach. Jestem zawsze zdowolona z zakupów w tym sklepie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-23
Polecam, duży wybór dla mnie oraz dla partnera, fajne promocje i szybka wysyłka. Ten sklep to dla mnie to stały punkt przy zakupie ubrań na każdą okazję.

źródło: Google

DATA: 2022-01-22
Duży wybór ubrań w różnych rozmiarach. Cenowo okazyjnie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-22
Bardzo ładne i wygodne męskie obuwie, przy tym w dobrej jakości. Kupiłem u Was już trzy pary i to na pewno nie koniec. Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-21
BNajlepszy sklep odzieżowy w okolicy. Kupuje u nich niepowtarzalne rzeczy, takich jakich nie ma w sieciówkach. Jestem zawsze zadowolona z zakupu własnie tutaj, mają dobrej jakości ciuchy, przyzwoite ceny.

źródło: Google

DATA: 2022-01-20
Kupiłam u was golf i jestem po prostu zachwycona. Jest miękki i przyjazny w dotyku, nie rozciąga się jak większość oraz nie mechaci. Jeżeli pozostałe produkty są takiej jakości, to trafiłam chyba na mój ulubiony internetowy sklep. Niebawem sprawdzę inne ubrania!

źródło: Google

DATA: 2022-01-20
Ciuszki są bardzo dobrej jakości, ale najbardziej podoba mi się bardzo duży wybór. Miła obsługa, i cent też ok.

źródło: Google

DATA: 2022-01-20
Jakiś czas temu przypadkowo trafiłam na waszą stronkę w Internecie i od czasu gdy przyszła do mnie pierwsza paczka, jestem zakochana w tych ubraniach! Wszystko co do tej pory kupiłam jest piękne i genialne jakościowo, zarówno moje jak i męża. Polecam z całego serca!

źródło: Google

DATA: 2022-01-19
Konkurencyjne ceny, a jakość mówi sama za siebie. Jeszcze nie raz zamówię u was ubrania!

źródło: Google

DATA: 2022-01-18
Ubrania najwyższej jakości. Cenowo na plus. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2022-01-16
Super jakość! Szybka realizacja. Zgodność z opisem. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-16
wszystko super !!!Super kontakt ,milo i przyjemnie !!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-15
Kurtka sliczna ,szybka dostawa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-15
Obsługa na + i pszybka przesyłka

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Bardzo szybka wysyłka, dobra proporcja ceny do jakości

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Zamówiłam spodnie dresowe XS , napewno nie są przylegające jak na zdjęciu . Kupuje rzeczy na xs, xxs. Rozmiar rozmiarowi nie równy. Mimo wszystko jestem zadowolona . Spodnie identyczne jak na zdjeciu bez żadnych mankamentów . ( niewiem czemu tak dużo negatywów) . Ja napewno jeszcze coś zamówię.

źródło: Google

DATA: 2022-01-13
Polecam! Duży wybór i dobre ceny. Wysyłka błyskawiczna, dwa dni po zamówieniu towar był już u mnie. A ramoneska TOP!

źródło: Google

DATA: 2022-01-13
Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-13
Bardzo dobra jakość Jestem bardzo zadowolona

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-12
Dawno juz nie byłam tak zadowolona ze spodni. Bardzo polecam!!

źródło: Google

DATA: 2022-01-12
Wszystko super, bezproblemowo, super kontakt!!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-12
Wszystko zgodne z opisem.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-11
Mają tutaj naprawdę super niepowtarzalen ubrania. Kupuję u nich wszystko dla siebie od sukienek po spodnie. Ubrania dobrej jakości w dobrej cenie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-11
Polecam sklep Dstreet. Duży wybór, nowoczesne wzornictwo i dobre ceny.

źródło: Google

DATA: 2022-01-10
Fajny wybór i super ceny. Błyskawiczna wysyłka.

źródło: Google

DATA: 2022-01-09
Szybka dostawa .Jestem zadowolony polecam.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-09
Piękne ciuszki. Bardzo duży wybór. Dobre ceny. Serdecznie polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-08
Dstreet to zdecydowanie najlepszy sklep odzieżowy!

źródło: Google

DATA: 2022-01-08
Wszystko super

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-08
Szybka przesyłka miły kontakt sklep godny polecenia

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-08
Szybko sprawnie oby tak dalej.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Polecam.

źródło: Google

DATA: 2022-01-07
Szybka wysyłka polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Rewelacja w każdej sferze

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-07
Zawsze byłem zadowolony z produktów sprzedawanych w firmie Dstreet

źródło: Google

DATA: 2022-01-06
Serdecznie polecam, bardzo dobra jakość ubrań. Ceny są na odpowiednim poziomie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-06
Najlepszy sklep. Sukienki, które zamówiłam leżą idealnie. Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-01-05
Super produkt i szybka realizacja

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Bardzo dobra obsługa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Wszystko ok ubrania super

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Sweterek naprawdę mega, wrócę po jeszcze jeden w innym kolorze. Myślę, że obsługa okej. Paczka już dwa razy dotarła w ciągu jednego tygodnia. Oby zawsze tak było.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-05
Dobra jakość ubrań za satysfakcjonującą cenę.

źródło: Google

DATA: 2022-01-04
wszystko tak jak w opisie, szybka i bezproblemowa dostawa, polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-04
Jestem bardzo zadowolona z zakupów

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2022-01-04
Odzież bardzo dobrej jakości. Rozmiar wpasował się idealnie.

źródło: Google

DATA: 2022-01-04
Świetna jakość.

źródło: Google

DATA: 2022-01-03
Super sklep z odjazdowymi ubraniami w atrakcyjnych cenach. Kupuję u nich bardzo często. jestem zawsze zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2022-01-03
Kurtka którą zamówiłam jest zgodna z zamówieniem...rozmiarówka idealna.
Dostawa w ciągu dwóch dni!
Polecam zakupy w Dstreet!

źródło: Google

DATA: 2022-01-02
Dobre jakości tkanin w dobrych cenach. Do tego wiele pięknych ubrań. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-31
Kolejny już raz zakupy w tym sklepie przebiegły bardzo sprawnie. Zamówiony towar pierwsza klasa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-31
Wszystko super polecam serdecznie.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-31
Sweterek naprawdę mega, wrócę po jeszcze jeden w innym kolorze. Myślę, że obsługa okej. Paczka już dwa razy dotarła w ciągu jednego tygodnia. Oby zawsze tak było.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-30
Fajny i ciekawy wybór ciuchów. Najbardziej przyciągnęło moją uwagę szeroki wachlarz cudownych sukienek w fajnych cenach. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-30
Zamówiłam córce bluzę, dwie bluzki z krótkim rękawem i bluzkę z misiem.Wszystko przyszło szybciutko,a materiał- super gatunkowo:).Moja córka bardzo zadowolona.Zakupy uważamy za bardzo udane więc pewnie jeszcze nie raz coś kupimy w państwa sklepie.Pozdrawiamy:)

źródło: Google

DATA: 2021-12-29
Robie juz u nich kolejne zakupy i zawsze wszystko jest super. Polecam!

źródło: Google

DATA: 2021-12-28
Super szybko i super ciuszki. Dziękuję.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-28
Rewelacyjna jakość ubrań. Bardzo szybka przesyłka, ogromny wybór. Ceny bardzo dobre. Jak dla mnie najlepszy sklep z odzieżą. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-12-27
A ja jestem zadowolony z zakupów. Mega duży pozytyw za dostawe przed swętami :). Polecam i na pewno jeszcze wrócę!

źródło: Google

DATA: 2021-12-27
Szybką dostawa

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-27
Szybka wysyłka, bezproblemowa obsługa. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-27
Szybka wysyłka i super jakość. Kolor to nie do końca granat, bardziej czarny, ale mimo to jestem zadowolona z zakupów

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Jestem w pełni zadowolona z terminu dostawy i obsługi kurierskiej.

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Super ciuszki, szybka wysyłka, polecam :)

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-26
Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-25
szybka profesjonalna obsługa Polecam !!!

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Produkt zgodny z metka polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Super ciuchy w niskich cenach polecam bo i jakość doskonała

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-24
Wysyłka szybka, towar zgodny z opisem. Polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-23
Obsługa na najwyższym poziomie kontakt bardzo pozytywny

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-22
Jestem bardzo zadowolona towar wysyłany bardzo szybko kurtka zgodna z opisem polecam

źródło: Zaufane Opinie

DATA: 2021-12-20
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, dokonałem już kilku zakupów i wszystko było ok, ze zwrotami też nie było żadnych problemów, jestem już stałym klientem:)

źródło: Google

DATA: 2021-12-10
Polecam z całego serducha zamówiłam kurtkę jest cudowna ❤️❤️❤️ obsługa rewelacja i nie trzeba długo czekać na dostawę oby tak dalej

źródło: Google

DATA: 2021-12-08
Super sklep. Świetna odbsługa. Szybka dostawa. Nie mam pytań. 5 gwiazdek.

źródło: Google

DATA: 2021-11-28
Z całego serca polecam zamówione spodnie dresowe są super polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-26
Jestem mega zadowolna z rzeczy ktore kupuje od Dstreet wszystko lezy jak ulal i damskie i meskie wygladaja tak jak na zdjeciu po praniu nic sie nie dzieje z nimi. Kontakt rewelacyjny szybko.i na temat. Wysylka rowniez POLECAM

źródło: Google

DATA: 2021-11-24
Zamówiłam kurtkę zimową z misiem szarym w środku. Kurtka przyszła w niecałe 48h ❤️ jest piękna i taka jak na zdjęciu. Polecam serdecznie.

źródło: Google

DATA: 2021-11-22
Sklep z całego serca polecam. Zamówione ciuchy przyszły w deklarowany czas, a ich jakość była cudowna. Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Jest Dobrze!

źródło: Google

DATA: 2021-11-20
Wczoraj przyszła do mniej kurtka zimowa, która zamówiłam, jest idealna. Jedyny minus to taki, że na zdjęciu wydawała się jaśniejsza. Warto także dokładnie sprawdzić tabelę rozmiarów i wybrać rozmiar większy niż się nosi (mówię tu na podstawie kurtki zimowej). Dopiero teraz czytam opinie i jestem w szoku, że tyle negatywnych komentarzy.

źródło: Google

DATA: 2021-11-18
Po niektórych opiniach sama bałam się o moją kurtkę, ale przyszła w ciągu 3 dni a wykonanie i rozmiar są takie jakie być miały. Rewelacja. Dziękuję i polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-16
Zamówiłem dwa bezrękawniki bo chciałem wybrać sobie jeden , ale obydwa tak mi się spodobały ze je zatrzymałem . Wygląd i dopasowanie długości do szerokości po prostu super , a co do ceny to śmiało mogę powiedzieć , że ich okradłem.

źródło: Google

DATA: 2021-11-14
Dzisiaj odebrałam paczkę z kurtką zimową. Po przeczytaniu wielu negatywnych komentarzy trochę się obawiałam jak będzie wyglądała. Na szczęście nie rozczarowałam się. Materiał wydaje się być dobrej jakości. Jest solidnie wykonana. Bardzo przyjemne futerko w środku kurtki. Kolor wydaje się być troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu. Jestem zadowolona.

źródło: Google

DATA: 2021-11-12
Jestem zadowolony z jakości zamówionych ubrań. Rozmiarówka zgadza się z tą podaną na stronie a cena to kolejna zaleta tego sklepu. Polecam

źródło: Google

DATA: 2021-11-11
Przyznam że trochę jestem zdziwiony tyloma negatywnymi opiniami .Dziś doszła przesyłka 8 sztuk ,łącznie już ze sklepu zamówilem (czy dla mnie czy dla kuzyna )16 sztuk ubrań i nigdy nie było problemu .Rozmiar się zgadza ,przesyłka szybka,na mailu cały czas info co się dzieje z zamówieniem Oczywiscie trzeba mieć na uwadze że te ubrania nie będą najwyższej jakości ale jak dla mnie w stosunku cena-jakosc 5 /5

źródło: Google

DATA: 2021-11-04
Polecam.Jestem zadowolona z zakupu,kurtka piękny kolor ,rozmiar idealny.Poza tym szybka wysyłka i fachowa, miła obsługa

źródło: Google

DATA: 2021-11-03
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Rozmiar zgodny z tabelą na stronie. Jakość super. Polecam każdemu. ☺️

źródło: Google

DATA: 2021-11-03
Zamówiłam już kilka rzeczy w sklepie Dstreet i jestem zadowolona. Ubrania pasują idealnie, nie są porwane ani rozciągnięte. Cena też jest bardzo przystępna. Dodatkowo przesyłka przyszła bardzo szybko. Naprawdę polecam :-)

źródło: Google

DATA: 2021-11-02
Ogromny plus dla sklepu Dstreet za błyskawiczną wysyłkę produktów, które trafiły w mój gust, a rozmiarówka jest zgodna z tabelą rozmiarów, podaną na stronie sklepu :) spodnie są dopasowane, takie jak na zdjęciach, jak najbardziej polecam i na pewno wrócę na kolejne zakupy :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-26
Płaszczyk przepiękny i idealnie leży.Jestem bardzo zadowolona.Polecam ten butik.

źródło: Google

DATA: 2021-10-26
Sklep godny polecenia. Rozmiarówka ok. Miła obsługa :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-24
Zamówiłam kilka rzeczy z tego sklepu, wcześniej t-shirt, dres męski naprawdę fajna jakość materiału, gruby na meszku. Ostatnio zamówiłam płaszcz zimowy i naprawdę jestem zadowolona z jakości. Wygląda tak samo jak na zdjęciu. Serdecznie polecam ten sklep :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-22
Zamówiłam kilka koszulek z krótkim rękawem męskich oraz 2 pary spodni męskich, Jakość wykonania jest wysoka, wszystko przyszło w przeciągu doby, Ubrania na prawdę wyglądają super, dziwię się, że jest tyle negatywnych komentarzy, zamawiam z tej firmy co najmniej kilka razy w roku i jakość jest ciągle taka sama, czyli dobra. Nie widać żadnych zaciągnięć, nitek czy nawet jakiś brudnych plam. Ja z całego serca polecam ten sklep

źródło: Google

DATA: 2021-10-21
Super sklep, zamówiłam spodnie i przyszły świetne. Jestem bardzo zadowolona i z całego serca polecam❤

źródło: Google

DATA: 2021-10-19
Po negatywnych opiniach obawiałam sie zamówić ale jednak zamowiłam kurtke jeansowa z futerkiem i nie żałuję :) kurteczka jak na zdjęciach, wygodna. Polecam ;)

źródło: Google

DATA: 2021-10-18
Rewelacyjny sklep, robiłam w nim zakupy już wiele razy i za każdym razem byłam zachwycona. Jeszcze nie raz będę wracała do tego sklepu. Ubrania modne, świetnie się prezentują i wykonane z przyjemnych w dotyku materiałów. POLECAM!!! A i obsługa klienta na najwyższym poziomie, świetny kontakt!

źródło: Google

DATA: 2021-10-15
Polecam ! Będę zamawiać kurteczkę dobry i szybki kontakt co do dostępu towaru kiedy będzie :) więc obsługa wielki plus ! Do tego również kod rabatowy ! Więc jak najbardziej polecam !!! :):)

źródło: Google

DATA: 2021-10-12
Zamówiłam kurtkę jeansową i t-shirt. Wszystko super. Rozmiar zgodny z podanym w tabeli. Szybka przesyłka. Polecam :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-10
Polecam, przemiły kontakt, expresowa realizacja! Jestem mega zadowolona, na pewno jeszcze skorzystam ❤️

źródło: Google

DATA: 2021-10-07
Super sklep ! Piękne ubrania! :) spodnie jakie zakupiłam są z super materiału. Idealnie dopasowują się i podkreślają sylwetkę :) z miłą chęcią jeszcze raz wpadnę na stronkę i zakupie coś dla siebie :)

źródło: Google

DATA: 2021-10-05
Zamowilam kilka rzeczy i jestem zadowolona. Rzeczy ladnie leza. Rozmiarówka się zgadza. Ubrania ladnie zapakowane. Myślę że jeszcze nie raz coś zamowie.

źródło: Google

DATA: 2021-09-29
Trzy razy robiłam tu zakupy. Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z zakupionych ciuchów dwie kurtki i spodnie nadal po wielu praniach są w bardzo dobrym stanie .

źródło: Google

pixel